Όταν το «από Δευτέρας» γίνεται «από Σεπτέμβρη»…

Καλοκαίρι. Η εποχής της…αναβολής. Ψάχνεις δουλειά; Λες να περάσει το Καλοκαίρι, να ξεκουραστείς καλά και το Σεπτέμβρη θα βρεις. Είσαι επιχειρηματίας και ψάχνεις νέες συνεργασίες αλλά όλοι λείπουν σε διακοπές και οι λίγοι που ακόμα δουλεύουν αναβάλλουν συνεχώς τα ραντεβού τους; Έχεις φάει τα πάντα, πρέπει να κάνεις δίαιτα αλλά κάθε μέρα την αναβάλλεις για…τη Δευτέρα, μέχρι που λες: «Θα απολαύσω το Καλοκαίρι μου χωρίς δίαιτες και από Σεπτέμβρη θα προσέχω»; Όταν, λοιπόν, το «από Δευτέρας» γίνεται «από Σεπτέμβρη», το Καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά! Τα «κακά» νέα; Θα περιμένεις μέχρι το Σεπτέμβρη για να γίνουν κάποια πράγματα που ήθελες ναγίνουν τώρα.

Η Sweetpeen σε βοηθά να κάνεις το καλοκαίρι σου αξέχαστο

Τα καλά νέα; Η Sweetpeen είναι δίπλα σου χωρίς διακοπές και αναβολές για να σε βοηθήσει να κάνεις και αυτό το καλοκαίρι σου αξέχαστο! Sweet; Είναι Αύγουστος. Ρίξε σε όλους και σε όλα άκυρο εκτός από τη διασκέδαση. Παραλιακά ή στην πόλη; Μπες στη Sweetpeen και βρες χώρους που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις. Κάνε κράτηση για ψαράκι σε μία πανέμορφη παραθαλάσσια περιοχή του νησιού, για κλέφτικο στην πόλη, για ποτάκι σε εντυπωσιακές αυλές ή στο χώρο που έχει γίνει το στέκι της παρέας. Απόλαυσε το καλοκαίρι σου, ξεκουράσου, διασκέδασε, ζήσε μοναδικές εμπειρίες, δημιούργησε αναμνήσεις και «από Σεπτέμβρη» θα έχεις γεμάτες τις μπαταρίες για να ξεκινήσεις δυναμικά ό,τι άφησες για λίγο πίσω.

Αυτό τον Αύγουστο ανάβαλε τα πάντα εκτός από τη διασκέδαση

Η Sweetpeen σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις την κράτησή σου, να προσθέσεις όλους τους φίλους σου σε αυτή για να ενημερωθούν αυτόματα για ό,τι την αφορά αλλά και να θυμάσαι τις υπέροχες στιγμές που πέρασες το καλοκαίρι στο χώρο που πήγες, μέσω των Vibes που θα μοιραστείς με τους υπόλοιπους χρήστες του app (βοηθώντας και αυτούς ταυτόχρονα, αφού θα γνωρίζουν πως είναι ο χώρος και αν ταιριάζει με το δικό τους…στυλ διασκέδασης)! H Sweetpeen, δηλαδή, σε βοηθά να αναβάλεις τα πάντα εκτός από τη διασκέδαση σου.

We wish you to have fun and…sweet…vacations!  😉

Κατέβασε και εσύ την Sweetpeen πατώντας εδώ:

Με την Sweetpeen κάνε κράτηση και δες τις τελευταίες ενημερώσεις από 1500+ εστιατόρια, bars, και clubs σε ολόκληρη την Κύπρο!