Κάνεις κράτηση από τη Sweetpeen για έξοδο με την παρέα. Τους κάνεις όλους tag, η κράτηση γίνεται αποδεχτή, πηγαίνετε στο χώρο και περνάτε τέλεια!
Αλλάζει ο καιρός σιγά σιγά... Οκτώβριος. Πολλοί νιώθουν πως το Καλοκαίρι έχει απομακρυνθεί πολύ, το Φθινόπωρο έχει κάνει για τα καλά την είσοδό του και η ρουτίνα επανέρχεται δυναμικά.
Μπήκε ήδη ο Σεπτέμβρης. Κάποιοι άρχισαν να οργανώνονται, να μπαίνουν στη ρουτίνα. Λένε πως δεν ξεκουράστηκαν και δε διασκέδασαν όσο θα ήθελαν το Καλοκαίρι που πέρασε.
Καλοκαίρι. Η εποχής της…αναβολής. Ψάχνεις δουλειά; Λες να περάσει το Καλοκαίρι, να ξεκουραστείς καλά και το Σεπτέμβρη θα βρεις.
Έφτασε η στιγμή… Η εφαρμογή που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τις κρατήσεις σου με τον πιο αθόρυβο τρόπο, συνεργάζεται και υποστηρίζει με το δικό της τρόπο το πιο Loud Festival του νησιού!
Συνήθως είσαι αυτός/ή που θα οργανώσει την παρέα για έξοδο, άρα θα κάνεις και την κράτηση;
Ξυπνώ. Τεντώνομαι. Σκέφτομαι πως ήταν πολύ καλή ιδέα ο απογευματινός ύπνος. Παίρνω το κινητό. Βλέπω ειδοποίηση - υπενθύμιση από τη Sweetpeen για την κράτηση που έκανα για σήμερα.
Μία από τις πιο αγαπημένες περιόδους για τον κάθε ποδοσφαιρόφιλο και για τον κάθε…μπυρόφιλο!
Kάνεις κράτηση από Sweetpeen για το εστιατόριο το μπαρ το κλαμπ της επιλογής σου...
Όταν βρίσκεσαι 8 ώρες μακριά από την καλοκαιρινή σεζόν το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένεις κάπως καλύτερο το καιρό...
Ενα τριήμερο έφτασε στο τέλος του... Όμως ένα weekend έρχεται και μαζί το καλοκαίρι...😎
Πόσες φορές άκουσες αυτή την φράση, αφού είπες στο φίλο σου, στην μητέρα σου ή στον παππού σου... ότι απλά έχεις κουραστεί...
Μην ανησυχείτε... η oμάδα της Sweetpeen, έχει φροντίσει για εσάς... 😉
Στο καινούργιο update της Sweetpeen μπορείτε να βρείτε κατηγορίες με τους χώρους που προτιμάτε περισσότερο.
Προσφέρετε στους πελάτες σας την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε εσάς για κρατήσεις 24/7!
Αποφάσισες να κάνεις στο άλλο σου μισό μία έξοδο – έκπληξη με ένα τρόπο που δεν το ’χεις ξανακάνει; Σου έχω την καλύτερη ιδέα!
Eυχαριστούμε το επιχειρηματικό περιοδικό Capital που μας επέλεξε στο άρθρο «Η καινοτομία έχει και άρωμα κυπριακό» 🇨🇾
Αυγά τηγανητά, γιαούρτι με μούσλι και φρούτα, pancakes ή κάτι πιο…extreme; Αυτή πρέπει να είναι η ερώτηση που θα κάνεις στον εαυτό σου κάθε Παρασκευή!