Εσύ…πώς βλέπεις το ποτήρι;

Μπήκε ήδη ο Σεπτέμβρης. Κάποιοι άρχισαν να οργανώνονται, να μπαίνουν στη ρουτίνα. Λένε πως δεν ξεκουράστηκαν και δε διασκέδασαν όσο θα ήθελαν το Καλοκαίρι που πέρασε. Παρόλα αυτά, μαζεύουν όση ενέργεια επανέκτησαν από τις διακοπές, θέτουν νέους στόχους και είναι αισιόδοξοι ότι θα διασκεδάσουν και θα ξεκουραστούν περισσότερο την επόμενη φορά που θα τους δοθεί η ευκαιρία.

Κάποιοι άλλοι ακόμα αράζουν στις παραλίες αρνούμενοι να αναλάβουν οποιαδήποτε υποχρέωση, αρνούμενοι να αποχαιρετήσουν το Καλοκαίρι. Όπως και η πρώτη ομάδα ατόμων, νιώθουν πως δε διασκέδασαν και δε χαλάρωσαν όσο θα ήθελαν. Σε αντίθεση με την πρώτη ομάδα, όμως, αυτά τα άτομα αποφεύγουν να μπουν ξανά στη ρουτίνα, το καθυστερούν όσο περισσότερο μπορούν ή δε δίνουν το 100% της ενέργειάς τους σε οτιδήποτε καλούνται να κάνουν.

Είσαι Sweetpeen; Το ποτήρι “παραγεμάτο”!

Την πρώτη ομάδα, λοιπόν, θα τη χαρακτήριζα ως την ομάδα που βλέπει το ποτήρι «μισογεμάτο». Δεν είναι εντελώς ευχαριστημένοι με τις διακοπές που έκαναν αλλά αισιοδοξούν για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Τη δεύτερη ομάδα θα τη χαρακτήριζα ως αυτή που βλέπει το ποτήρι «μισοάδειο». Δεν είναι ευχαριστημένοι και είναι αρνητικοί με την επιστροφή στην καθημερινότητα. Σε ποια από τις δύο ανήκω; Σε καμία φυσικά! Εγώ ανήκω στην τρίτη ομάδα, σ’ αυτή της Sweetpeen, σε αυτή που βλέπει το ποτήρι «παραγεμάτο»!

Εάν είσαι κι εσύ SP, σίγουρα πήρες όσα περισσότερα μπορούσες από το Καλοκαίρι, διασκέδασες, χαλάρωσες, έζησες. Και η SP ήταν 24/7 εκεί για κάθε κράτηση που θα σε οδηγούσε σε ακόμα περισσότερη διασκέδαση και σε πιο πολλές καλοκαιρινές εμπειρίες. Και τώρα; Δεν έχεις κανένα παράπονο από το καλοκαίρι που πέρασε. Είσαι γεμάτος/η ενέργεια, θέτεις νέους στόχους και είσαι έτοιμος/η να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου σε ότι χρειαστεί να κάνεις. Και φυσικά η SP συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σου 24/7 για να σε βοηθά να ανακαλύπτεις χώρους και να κάνεις κρατήσεις για φαγητό, για ποτό ή για ένα αξέχαστο πάρτι με φίλους. Διότι η διασκέδαση στη Sweetpeen δεν είναι μόνο καλοκαιρινή υπόθεση.

Κατέβασε και εσύ την Sweetpeen πατώντας εδώ:

Με την Sweetpeen κάνε κράτηση και δες τις τελευταίες ενημερώσεις από 1500+ εστιατόρια, bars, και clubs σε ολόκληρη την Κύπρο!