Νέο look, νέο mood😉

Το mood της εποχής…

Αλλάζει ο καιρός σιγά σιγά… Οκτώβριος. Πολλοί νιώθουν πως το Καλοκαίρι έχει απομακρυνθεί πολύ, το Φθινόπωρο έχει κάνει για τα καλά την είσοδό του και η ρουτίνα επανέρχεται δυναμικά. Αυτές οι σκέψεις τους ωθούν στο να πηγαίνουν δουλειά, να κάνουν όλες τις υποχρεώσεις που έχουν μέσα στη μέρα και αμέσως μετά να κλείνονται στο σπίτι, χωρίς όρεξη να πάνε πουθενά. Το ΣΚ; Απλώς κάθονται στο σπίτι για να ξεκουραστούν από την ταλαιπωρία της εβδομάδας.

Πού πήγε η ενέργεια του Καλοκαιριού; Εμείς, λοιπόν, αφού θέλουμε το ποτήρι σας να είναι πάντα…παραγεμάτοαποφασίσαμε να δώσουμε ένα νέο look στο app, να του κάνουμε ένα update για να σας δώσουμε ένα κίνητρο να μη ξεχνάτε πότε τη διασκέδαση, ασχέτως εποχής!

Άλλαξε η εποχή; Πότε;

Μια δοκιμή θα σε πείσει να ξεφύγεις και πάλι από τη ρουτίνα. Μπες στο app, βρες τον αγαπημένο σου χώρο ή ψάξε για χώρους που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σου σε όλη την Κύπρο και κάνε κράτηση με μόνο 3 κλικ.
Νέα – ευχάριστα στο μάτι – γραφικά, εύκολο στην περιήγηση, πανεύκολο να κάνεις κράτηση, διασκεδαστικό να μοιράζεσαι τα vibes με τους φίλους της SP! Το νέο update σε διευκολύνει τόσο πολύ που θα θες συνεχώς να κάνεις κρατήσεις! Φθινόπωρο; Και τι μ’ αυτό; Μη μιζεριάζεις.
Κατέβασε τη Sweetpeen ή κάνε το update από το AppStore ή το Playstore στο κινητό ή στο tablet σου και δε θα καταλαβαίνεις πότε αλλάζουν οι εποχές!
Μπες, ψάξε, κάνε κράτηση και…have a sweet fun!
Υ.Γ: Μη ξεχάσεις να μοιραστείς τα vibes από το χώρο που θα κάνεις κράτηση με τους υπόλοιπους Sweetpeen lovers! Α! Και στο νέο update βλέπεις και το blog μας, μέσω του οποίου μπορείς να μάθεις τα πάντα για το app.
Καλή ανάγνωση και – πάνω απ’ όλα – καλή διασκέδαση λοιπόν! 😉

Κατέβασε και εσύ την Sweetpeen πατώντας εδώ:

Με την Sweetpeen κάνε κράτηση και δες τις τελευταίες ενημερώσεις από 1500+ εστιατόρια, bars, και clubs σε ολόκληρη την Κύπρο!