Κράτηση; Πολλά άτομα στην παρέα; Tag-αρε να ξεμπερδεύεις!

Συνήθως είσαι αυτός/ή που θα οργανώσει την παρέα για έξοδο, άρα θα κάνεις και την κράτηση; Αν η παρέα σου αποτελείται από πολλά άτομα, σίγουρα κάποιες φορές ακολουθεί το εξής σενάριο: Στέλνεις μήνυμα στην παρέα να βρεθείτε. Απαντά μετά από ώρα ο ένας. Σκέφτεστε σε ποιο χώρο να πάτε. Περιμένετε τους υπόλοιπους να απαντήσουν… Δεν απαντούν διότι το είδαν και μετά ξέχασαν, παίρνεις τηλέφωνα… Αφού συμφωνήσετε ώρα και χώρο, κάνεις την κράτηση και πρέπει να στείλεις ξανά μηνύματα ή να πάρεις τηλέφωνα να τους ενημερώσεις. Λες πως κουράστηκες και πως την επόμενη φορά η έξοδος πρέπει να οργανωθεί από κάποιον/α άλλο/η αλλά μετά λίγες μέρες αρχίζει ξανά το ίδιο σενάριο.

Όπα! Κάνε παύση, πάρε ανάσα, τώρα ευτυχώς η παρέα έχει Sweetpeen.

Κάνε εύκολα και γρήγορα την κράτησή σου με τη Sweetpeen και κάνε όλους τους φίλους σου tag. Απευθείας παίρνουν όλοι ειδοποίηση για την ώρα και το χώρο αλλά και για το αν η κράτηση έγινε δεχτή ή όχι. Και το καλύτερο; Βλέπεις από το app ποιοι είδαν την ειδοποίηση και δεν αναρωτιέσαι αν πήραν το μήνυμα ή αν θα απαντήσουν στην κλήση σου.

Απορίες; Κράτηση με Sweetpeen και έχετε όλες τις απαντήσεις σε ένα app.

Κι αν η κράτηση έγινε μέρες πριν για να βρείτε τραπέζι και κάποιος/α ξέχασε την ώρα ή που θα πάτε; Απλώς μπαίνουν στο app και όλες οι πληροφορίες είναι εκεί. Αν δεν ξέρουν πώς θα πάνε; Και πάλι μέσω Sweetpeen κάνουν ένα κλικ στη διεύθυνση του χώρου και αμέσως βρίσκουν το δρόμο. Άρα; Και εσύ είσαι πιο ήρεμος/η και αυτοί δε σε ψάχνουν και βρίσκουν όποια πληροφορία θέλουν για την κράτησή σας στη Sweetpeen.

Συνήθως η συνεννόηση σας είναι πατάτα; Όχι πια! Τώρα έχετε Sweetpeen.

Κατέβασε και εσύ την Sweetpeen πατώντας εδώ:

Με την Sweetpeen κάνε κράτηση και δες τις τελευταίες ενημερώσεις από 1500+ εστιατόρια, bars, και clubs σε ολόκληρη την Κύπρο!